Salve,
	Citat:
	
	
		
			
				
					În prealabil postat de  AlinB
					 
				 
				Dimpotriva, cred ca e mai scump gazul care se consuma in cele 4 ore la cuptor decat curentul in cca. o ora cat se coace.  
Masoara sa vezi, este mai putin de 1/2 kw. 
			
		 | 
	
	
 Ăsta e timpul total în care fac pîinea. Adică de cînd mă apuc de aluat, cît îl las la crescut și apoi la copt. Pîinea se coace cam într-o oră.
	Citat:
	
	
		
			
				
					În prealabil postat de  AlinB
					 
				 
				Care E? Unde scrie? Eu n-am vazut nimic de genul asta pe ambalaj. 
Daca te iei dupa cei care vand drojdie la 4 lei pliculetul.. 
Maia se poate face in casa. 
Se poate folosi si drojdia proaspta, intr-adevar, creste chiar mai bine cu ea. 
			
		 | 
	
	
 Am în față un pliculeț pe care scrie așa: 
Instant DROJDIE USCATĂ
www.drojdie.ro
Ingrediente: drojdie (saccharomyces cerevisiae), emulgator E491
Produs în Franța, ambalat în Croația...
Pe drojdia umedă nu-mi amintesc să scrie de Euri, dar aia se folosește altfel decît cea uscată. Drojdia umedă se pune în puțină apă călduță, cu zahăr (brun sau chiar 
nerafinat dacă găsiți - la Selgros de exemplu este), și se lasă vreo 20 de minute ca să se înmulțească bacteriile respective (se umflă producînd o spumă).