View Single Post
Vechi 30.05.2012, 00:22:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
De cand sunt pe acest Forum , s-au scris despre preotii si biserica noastra multe fapte regretabile , dar nicicand nu am auzit de mii de copiii abuzati sexual , caci daca se ajungea aici , cred ca cu greu mai puteam intra intr o biserica ortodoxa , si aproape imposibil daca mai puteam sa ma spovedesc cuiva , si despre asta am scris pe acest thread , dar nu aiti fost atent ! Crestineste este a nu ascunde adevarul , chiar daca el doare , si nu convine cuiva anume ! Poti gasi la adresa bisericii ortodoxe , cazuri rare de relatii de tip homosexual , de preoti spagari , afemeiati , tutungii , petrecareti , de maicute cazute in pacat , dar n-ai sa gaseti grozaviile petrecute in biserica catolica , grozavii ce pot influenta negativ , prin "import" , biserica noastra , caci iata ca dupa anii 90 , am importat mai mult rau decat lucruri bune ! Asta-i marele pericol domnule avocat , iar rusinea voastra este si rusinea noastra , caci omul de rand , ateii si alti "religiosi " , ne pun la gramada si spun : " Ce fac popii ? Fura , desfraneaza ( ca sa nu spun cuvantul care circula in mase ) , se culca cu copiii ( ca sa nu pronunt cuvantu real folosit in popor ) , . . . Ce tot imi vorbiti de biserica si de popii vostrii ? Da , domnule , ne pun la gramada pe toti cei ce ne inchinam lui Hristos !
Intelegeti odata ! ! !
Răspunsul l-am dat odată , și sper să-l înțelegeți pe deplin. Nu dumneavoastră sunteți problema , și nici domnul Mihnea , și nici un coleg catolic de pe acest forum Ortodox , ci problema e expusă în titlul threadului. Cu toată prietenia '