Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Doar am recunoscut că nu sunt "contabilul" BOR. Asta nu înseamnă că sunt atât de naiv încât să înghit gălușca cu "profit zero".
|
Deci nu stiti dar credeti si asta va este suficient.
Ce pot zice...adventistul ideal - nu stie, dar crede tot ce ii spune propaganda.
Pe primul link nu se precizeaza mare lucru din al doilea se intelege ca e vorba de un biznis stil clinica privata, banuiesc ca e vorba de aceeasi chestie si in primul caz.
Wau.. "biserica" AZS si-a deschis doua biznisuri medicale - mare pomana si-a facut cu romanii.
Daca BOR deschidea doua clinici private ii sareati in cap ca de ce face bani pe spatele problemelor de sanatate a romanilor.
Citat:
Aveți pretenția ca o școală privată să fie gratuită în condițiile în care nici măcar școlile de stat nu sunt chiar "gratuite"? Condițiile sunt aceleași ca la o școală privată. Faptul că unii dintre elevii lor sunt ortodocși, cred că deja spune mult... Câteva amănunte dintr-o sursă neutră
|
Aham..cum ziceam mai sus, AZS si-a deschis un biznis si in educatie.. asta da model de binefacere crestineasca. I
Va sugerez un slogan pentru urmatoarea campanie de prozelitism:
"Imbinam milostenia cu proftul".
Citat:
Ai dreptate: există o limitare și interesul e altul. Altfel nu-mi explic de ce nu se pune accentul pe aceste intiative în BOR.
|
Ba exista, s-au dat exemple si pe forum, doar ca noi nu ne batem cu caramida in piept ca fariseii incercand sa trecem afaceri drept fapte bune..