View Single Post
Vechi 27.05.2012, 13:02:00
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca un barbat frumos isi doreste o femeie frumoasa este firesc,problema este ca toti barbatii isi doresc alaturi fotomodele sau in tot cazul femei deosebite,indiferent de statutul lor sau de ce anume pot ei oferi unei femei.
Observ in strainate femei casatorite care in Romania nu ar fi avut nici o sansa(dpdv fizic).
Generalizati putin aici. Eu, de exemplu nu mai uit nici la cum arata o fata, nici la ce statut ar avea, nici la bani. Singura intrebare pentru omul ce vrea sa se casatoreasca e: Cat de mult pot iubi? Si observ ca intrebarea asta nu se mai pune de mult timp incoace.

Am avut prieteni in liceu, cu foarte multi bani si statut care nu cautau nici in discoteci, nici in aratare viitoarea prietena/sotie. De fiecare data cand le aratam o fata mai frumoasa isi puneau mainile in cap spunand ca vor sa fuga in padure. De ce? Pentru ca dupa maxim cateva luni, fascinatia ce o avem cu faptul ca persoana de langa noi e atat de frumoasa, ca o tinem de mana ca un trofeu dispare. Si se instaureaza acest ridicol sentimental, nepasare si deja se uita fiecare dupa alta ocupatie, dupa alta persoana fara sa mai bage de seama nici sentimentele, nici asa zisa iubire pe care si-o proclamau in fiecare zi, nici nimic.

Ar trebuie sa ne uitam putin la slujba cununiei si sa vedem despre ce se vorbeste acolo. Despre bani? Despre frumusetea trupului? Despre placerile trupesti si acea indragosteala hormonala? Nu. Sfatul meu catre persoanele ce vor sa se casatoreasca sau sunt casatorie e, nu va mai asteptati sa vi se dea, nu mai cereti nimic. Iubiti cu toata inima si Dumnezeu va va da Har si pace si multe bucurii in familie. Iubiti pana la durerea cea mai adanca si rabdati cu sotul/prietenul fratiilor voastre si sa nu credeti ca automat dupa casatorie ploua cu bucurii peste voi. E ridicol!