Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Poate in cazul tau vine de la a obtura.
Se vede cat de mult ti-a folosit religia.Imi pare rau dar religia este optionala.
|
Tocmai de aceea, fiind optionala este interzis a educa copii in alt mod decat parintii acestora o doresc ptr copii lor. Cine poate sa-si permita una ca aceasta???!!! Cine are dreptul sa hotarasca pentru copilul meu si al altuia. S educi religios copii cuiva, impotriva convingerilor familiare religioase!!! Aceasta tine de draepturile omului!!!!! Atentie ce se face cu copii nostrii!! Caci ei sunt viitorul de maine.
Parinti, daca intradevar sa facut aceasta retrage-ti-va copii de la asa o scoala. Scoala este o institutie de invatamant didactic, pedagogic in general si religios individual, dupa convingerile personale, respectiv tutelare ale copiilor si elevilor minori, ptr care parintii hotarasc.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fie ca Bunul Dumnezeu sa va ajute sa biruiti prin Jutorul Domnului nostru Iisus Hristos, care azis Ca "Orice veti cere de la Tatal in numele Meu, crezand, Eu voi da voua". Amin.