Subiect: oare de ce?
View Single Post
Vechi 24.05.2012, 17:19:38
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
oare de ce nu am avut si eu parte de o soarta buna?de ce nu am langa mine un suflet care sa simt ca ma iubeste din suflet si ca ma pretuieste?oare de ce nu am avut parte macar de sanatate......nu inteleg cu ce am gresit.de ce altii au parte si de jumatatea lor care simt si spun cu tarie ca iubesc cu adevarat si ca sunt viata lor.au parte si de sanatate..........offfffff.....mereu stau si ma gandesc.tanjesc dupa o viata mai buna.......dar degeaba.am o cruce foarte grea de dus............
Și zicea către toți: Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea în fiecare zi și să-Mi urmeze Mie;

Atunci Satan a plecat dinaintea Domnului și a lovit pe Iov cu lepră, din tălpile picioarelor până în creștetul capului.
Și a luat Iov un ciob ca să se scarpine și ședea pe gunoi, afară din oraș.
Atunci nevasta lui a zis către el: "Te ții mereu în statornicia ta? Blesteamă pe Dumnezeu și mori!
Dar Iov i-a răspuns: "Vorbești cum ar vorbi una din femeile nebune! Ce? Dacă am primit de la Dumnezeu cele bune, nu vom primi oare și pe cele rele?" Și în toate acestea, Iov n-a păcătuit de loc cu buzele sale.
Reply With Quote