View Single Post
Vechi 23.05.2012, 15:16:36
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
De unde știi tu care sunt hoți? Nu ți-e rușine?
E cineva dovedit și băgat la răcoare?
Doar Dumnezeu știe cine-i hoțul.
Cum să-mi fie rușine dacă știu cine sunt hoții?

Păi e simplu: Ăia care striga mai tare prindeți hoții chiar ăia sunt defapt hoții! Numai că e bine mascați și vicleni fiind te păcălesc.

Și cine a zis că Dumnezeu nu este cu noi creștinii ca să știm? Deci de aia știm căci suntem creștini!

Tu însă iar te folosești de Dumnezeu ca să bagi adevărul în ceață! Înseamnă că te-au păcălit și pe tine căpușele roșii ca să ajungi și tu o căpușă roșie din aia mai mică, din aia care-i crede ca prostul și-i susține ca credulul pe nedrept din 4 în 4 ani.

Sau tu crezi că justiția și procurorii au acuzat vreodată pe drept și au judecat ei după faptă și nu după fața vopsită a oamenilor și după hainele lor sau banii sau cedarea sub mită și ispită sau șantaj?

Tu te aștepți ca hoții unii altora să nu-și scape pielea când au ajuns la putere? Păi de ce crezi dumneata că s-au autoemanat la guvernare, păi au vrut să împuște cât mai mulți iepuri dintr-un foc:

-eram pe creștere economică, deci se merita, erau bani în rezervă 5 miliarde de euro și 3 de lei
-procesele ce durau de peste 7 ani trebuiau să ajungă la faza prescrierii faptelor, alții trebuiau scoși de sub acuzare acuma
-greva parlamentară îi trăgea în jos, se desfoia căpușa roșie gonflată cu trompa mercenarilor din presă și tv
-trebuia camapanie pe banii noștrii de pe scaunele cele înalte de miniștrii și parlamentari aflați la putere timp de 6 luni, promisiuni de măsuri din 2013, legi electorale adică, cât mai multe, legi care aduc restaurația aia care face pe plac ciumpalacilor roșii alipiți de manifestanții pro monarhie ieșiți pe străzi
-veneau alegerile locale și trebuia ca cineva să le organizeze și să le asigure spatele din poliție și prefecturi și tot felul de șefi de instituții care să-i ducă organizat la vot
-iluzia democrației trebuia întreținută prin mascarade parlamentare și jocuri declarative de pe poziții de forță
-se apucaseră unii să privatizeze scoțând pe bursă în loc să privatizeze în famiglie, deci era mare pericol
- și sunt atâtea motive că mi se face greață să ți le repet la nesfârșit.

Deci nu este nevoie ca să-l dovedească dracul în instanțele drăcești pe nevinovat că este defapt drac pentru ca să văd și să cred eu că chiar este drac nevinovatul ci eu știu foarte bine de sus de la Dumnezeu că dracul te învață să vezi păcatele păcătosului ca să ucizi păcătosul și să te molipsești de păcatele lui și să ți-l iei pe dracul cel mare drept stăpân, pe când nevinovatul se roagă Domnului ca să-i mai ierte din păcatele personale și-i e milă de mine pe drept când vede cum mă păcălesc dracii justițiarzi.

Last edited by vsovivi; 23.05.2012 at 15:32:55.