View Single Post
Vechi 23.05.2012, 14:43:05
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Da' tu cum îți permiți să-l face pe Antonescu "Antosecu", sau cum i-ai zis? Și pe Ponta cum îl faci? Nu sunt tot OAMENI în fața Domnului? Ia mai du-te și lasă-mă cu dubla ta măsură! În plus, "Margarina" i-a zis nu'ș ce prezentatoare tv acu' ceva ani, din greșeală desigur, dar cu voia Domnului negreșit.
Mă, sigur că sunt tot oameni și unii și alții, numai că ai tăi e hoți și e infatuați și e mari pișicheri și e marionetele văruite ale 'peștilor' din parlament care pe banii noștrii gonflează căpușa roșie făcând reclamă proz și propagandă electorală, sau pentru ce crezi tu că au ieșit ei din grevă?.. și stau 6 luni la guvernare... nu vezi că chiar ei recunosc că măsuri o să ia abea din 2013?

Iar ai mei sunt cuminți și smeriți și sfinți... și de aia îi vorbesc de bine căci deși e principesă, Margareta nu se rușinează ca să-și mâzgălească mâinile cu Margarina și să facă aluaturi și preparate după tot felul de rețete de bucătărie, pe care le-a publicat ca să învețe tot poporul să mânce regește, cu sfială din ceea ce se pune pe masă și nu ca toți tupeiștii fără maniere alese.

Așa că măsura de evaluare este aceiași pentru toți însă rezultatul este conform cu năravurile, deci de aia cu unii sunt mumă și cu alții ciumă, doar că voi faceți viceversa, voi vă comportați așa nu după fapte și după inimă ci după fața și haina și punga cu galbeni ai oamenilor... după promisiuni, căci voi sunteți fraieri foarte primitori, voi primiți pe dracu de parcă ați fi primit un sfânt, neștiind că dracul vă mituie din bani furați de la voi ca să-l lepădați pe Dumnezeu. Vai vouă, vai nouă, vai României condusă de cucii autoemanați și autoerijați la merite și la propagandă electorală din bani publici timp de 6 luni. Mai bine rămâneau în grevă! Ieșeam mai ieftin.

Last edited by vsovivi; 23.05.2012 at 14:45:45.