View Single Post
Vechi 23.05.2012, 09:14:53
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
NICIODATA NU am sa strig Raducu rege. Jos cu securistul. Imi pare rau pentru Mihai. Merita sa aiba liniste la batranetile sale. Din pacate nu are. Raducu stie de ce!
De ce nu pricepi oare că e întoxicare bârfa asta scoasă de ceva ziariști străini, din dorință de rating pe nedrept, de ce vrei tu neapărat să crezi că ar fi fost securist? De ce vă pace vouă ca neapărat să credeți că și nevinovații ar fi fost vinovați? Păi dacă tată-so era prieten cu ceva comuniști suspuși, ce sens mai avea ca să-l vrea securitatea în securitate ca informator pentru ca să-l compromită? Securitatea nu compromitea decât pe cei ce intrau în conflict cu ei sau cu comuniștii, care nu se învoiseră cu comunismul, deci de ce crezi tu că un copil al unui apropiat și prieten cu PCR-ul ar fi stârnit interes pentru a-l compromite. Este un nonsens și o mare prostie mai ales când el a și recunoscut că a fost curtat de securitate și i-a refuzat amabil și l-au lăsat în pace... de ce? Păi pentru că nu era un om important, era un student, un asistent care putea să pârască discuțiile dintre profesori, dar dacă el n-a vrut, găseau ei pe alții fără probleme... deci eu îl cred pe el pe cuvânt, și practic este compet nevinovat.

Tu n-ai minte ca să te păzești de intoxicările flașnetarilor roșii... de aceea am zis ca să strigi cu mine Răducu Rege!.. că altfel iar te conving ''băieții buni'' ca să urăști ''păcătosul'' pentru ca să ignori faptele lor proprii... ca să nu mai vezi cât de urât și blestemat mint ei mereu ca să urâți voi pe nedrept păcătosul pentru păcatul lor, când voi trebuia să rugați pe Domnul ca să ucidă păcatele voastre.

Hai lasă-te convins și strigă cu mine: Radu Vodă, Răducu Rege...

...căci asta e voia Domnului... iar voia Lui este lege sfântă pentru toți creștinii cei adevărați.

Nici mie nu mi-l plăcea, nu mi-a prea plăcut de el, un actor e practic un măscărici care face pe lacul publicului, de aceea vorbește foarte afectat, cu rezonanțe actoricești, dar pentru Iisus Hristos, iată că m-am biruit și îl vreau acum musai pe el pe tronul României creștine, pe tronul regelui Mihail, căci el este alesul Domnului pentru tron și pentru conducerea României, iar în 2012 este proorocit că va veni la conducerea României, așa a zis un preot pe TV prin telefon că în 2012 v-a veni alesul Domnului la conducerea României, n-a zis cine este acela alesul, dar eu vă spun: Radu Vodă este alesul Domnului, Radu Duda. Bine ar fi dacă asta s-ar face prin referendum național de alegere a monarhiei constituționale de către popor.

Asta este, cine crede crede și cine nu crede nu crede... Eu vă spun doar ceea ce știu, voi însă faceți după cum vă lasă dreptatea din voi.

Last edited by vsovivi; 23.05.2012 at 09:39:07.