View Single Post
Vechi 30.09.2007, 01:19:05
alinutza0707 alinutza0707 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2006
Implicit

citind randurile tale ovidiu am regasit o parte din mine ascunsa intr-o cripta a inima,stiind ca prietenul este cel mai frumos dar al vietii pe langa multe altele,cu el iti incepi copilaria inocenta,urmand fara pic de dezamagire zilele anului scolar dar mai apoi prietenia si intelesul cuvantului prinzand un alt contur, imi doresc ca acea pers pe care o voi avea langa mine sa inteleaga tot ce am mai bun si frumos de daruit,sa traim fiecare minut cu frumusetile sale chiar dc mai e uneori si zambete si lacrimi,dar sa ne uneasa doua lucruri credinta si iubirea,
elena tin sa te anunt ca nu rapesc nimanui liberatea ,prin felul meu de a fi sunt o fire care trece repede peste anumite suparari netinad orgoliu,sunt o fire energica,glumeata serioa,pe la varsta de 20 de ani am avut parte de ceva placut care imi voi aminti toata viata o prietenie unica,o tinut 2 ani jumate la distanta de 600 km nu ne gande-am ca exista intre noi tradare,aveam incredere unul in celalalt gandindu-ne ca ziua de maine va fii in cea care ne vom inbratisa ca in prima zii,ne vedeam o data pe an(chiar dc eram amundoi din romania eu nascuta si crescuta intr-un oras mizil prahova si apoi mutata k fam in arad el ramanand in mizil) sentimenul era ca si cum nu ne-am fi despatit ,si totusi pana intr-o zi cand ma sunat sa-mi ceara dezlegare ptr un fapt,o trebuit sa ne vedem de urgenta in acele momente ochii imi erau plini k lacrimi stiind ce sa intamplat dar imi doream sa nu fie asa, dar revederea a fost alta din tot ce aveam ptr aceea pers i-am spus du-te k lacrimi in ochii decat sa-l stiu neimplinit langa mine si eu la fel mai bine sa fie acolo unde si-a dorit cu toate ca si astazi ma gandesc la el si ii privesc pozele ,chiar sa mirat si el de unde atata putere in mine fara o urma de oprire sau alte scene,si totul din dragul unei prietenii ,crede-ma ca de atunci in fiecare an cand ma duc acasa imi doresc sa-l revad macar 5 min dar soarta nu-mi igaduie ,cine stie la cunununie mea imi va fi greu sa-l chem sa-mi slujeasca ,ma bucur ptr el ca si-a ales o cale dar ma bucur si ptr mine ca am cunoscu adevaratul prieten si intelesul ei pur,
cchiar am trecut peste acel moment in care viata ne-a aratat ca nu toti vor sa fim prieteni k ei ,clepsidra se scurge si e prea pacat sa nu tin cont de minuta trecatoare.
ce poate fi mai frumos in prietenie decat rabdare si iubire

Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma ma pine pacatoasa!
Reply With Quote