View Single Post
Vechi 21.05.2012, 20:25:35
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit Pe cine pedepsește Dumnezeu

Nu ești derutată, ești frustrată(un singur mesaj cu nemulțumiri); ești nemulțumită că ”eforturile” tale nu-ți aduc ”darurile” (materiale) pe care le observi(și jinduiești) la cei pe care-i acuzi că nu fac eforturile care pe tine te obosesc. De ce te obosesc? Pentru că tu le faci din conștiință, nu din inimă, din educație, nu din convingere, din obișnuință, nu din dorință.
Tu vrei să-ți fie ușor, dar creștin nu înseamnă ușor, comoditate, huzur, ci acceptarea nedreptății de pe lumea asta.
12. Prigoniti vor fi si toti cei ce voiesc sa traiasca cucernic in Hristos Iisus. (2TIM 3:12)

Dumnezeu nu e polițist, nu e procuror civil și nici noi.
De ce să mă uit la altul? Să mă ”infectez”? La ce-mi folosește? La nimic.

Roagă-te fecioarei Maria să te ajute și-ți va fi puțin mai ușor.

Dumnezeu pedepsește pe cel pe care-l iubește pentru a-l întoarce spre Calea Lui.
Ar trebui să fii mulțumită că ți-e greu; din asta nu vei muri, dar te poți mântui.
Isus Cristos a suferit nedreptăți până la sânge și nu S-a plâns, ci S-a rugat pentru cei care L-au prigonit și răstignit.
Fecioara Maria și Isus Cristos nu au avut mai nimic în copilărie; asta e o condiție ca, asemenea lor, la maturitate să nu intre nimeni în criză din cauza lipsurilor.
Reply With Quote