View Single Post
Vechi 21.05.2012, 12:15:21
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Varsta mea de 22 de ani nu e o dovada? Mai ales in ultimii ani am cunoscut atatea si atatea fete,fie simple prietene,colegele de liceu etc. Si cam stiam "dosarul" fiecareia. Nu stiu de ce negati aceste lucruri,va incapatanati sub orice forma sa le acceptati! Gata,sunt alte vremuri,nu mai e ce-a fost! E trist dar adevarat. Sunt tanar si traiesc printre tineri,ii cunosc cel mai bine si cred ca sunt cel mai in masura sa trag astfel de concluzii. Cunosc atatea fete,la la 14 ani pana la 20+ si putine sunt cele care au cat de cat ceva in cap. Nu o spun cu drag sau cu bucurie,credeti-ma,dar asta e adevarul.

Credeti ca imi arde sau as avea ceva de castigat sa scriu la misto pe aici?
Nu cred ca faceti misto, in nici un caz.

Dar ce sunteti domnule judecator, inchizitor, sa judecati pe prietenele lor d-voastra de vorbiti de dosare? Nu cred ca lor le-ar placea ce vorbiti despre ele aici!

Asta o sa fie ultima mea postare vis-a-vis de subiectul desfranarea/virginitatea femeilor pentru ca acest subiect nu are legatura cu topicul de fata, si anume tiganii.

Dupa cum vad eu d-voastra va credeti superior acestor fete din moment ce vorbiti de ele asa.
Imi primul rand ca nu aveti dreptul sa judecati, in al doilea rand si daca ar fi asa cum spuneti trebuie sa le dati d-voastra exemplul personal, sau daca nu va place ca sunt asa incercati sa va faceti prietene numai dintre tiganci daca sunt asa de pure cum spuneti!

Sa stiti ca multe fete braveaza, se prefac adica, la presiunea prietenilor pentru a nu parea proaste pentru ca sunt virgine, spun am facut cutare si cutare lucru si de fapt nu au facut si din moment ce nu ati fost de fata sa vedeti nu puteti fii sigur de nimic.

Mi se pare un subiect delicat dar. cu toate astea o sa va spun pe sleau si o sa inchei.

Si daca v-ati fi culcat cu 1, 2 , 5. 10, 20 de fete din aceasta categorie de varsta ca sa puteti afima ce afirmati, lucru care nu va face cu nimic mai bun decat ele, tot nu puteti sa afirmati ca un procent atat de mare sunt cum sunt. Incercati sa ganditi dincolo de cercul d-voastra limitat, stramt, nu inseamna ca daca fetele din anturajul d-voastra sunt asa, toate fetele sunt asa. Nu cred ca cunoasteti atat de multe fete si mi se pare absurd sa extrapolati la toate fetele din tara..
Reply With Quote