View Single Post
Vechi 19.05.2012, 23:01:38
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
Am uitat sa va spun...intr-o seara stand asa si gandundu-ma daca as sti ce mi se va intampla pe viitor cu boala mea nu as mai sta asa stresata.as fi altfel.......seara am visat un batranel cu un baston,statea pe un butuc de lemn,,,si a spus ca urmatoarea pers care va muri din neamul nostru si din familie voi fi eu.era sf nectarie,,,asa am dedus si asa m-am trezit din vis..voi ce parere aveti?
Stai linistita. Eu am visat ca o sa mor acum cca. 17 ani. Eram adolescenta pe vremea aceea si am visat ca am mers la medic si mi-a spus ca am o boala incurabila si ca mai am cel mult 24 de ore de trait. Apoi, in alta noapte, tot in perioada aceea, am visat ca am murit si ca sufletul meu s-a dus intr-un loc pustiu, un fel de pestera undeva unde nu era nimeni si eram singura si trista si ma intrebam daca asa arata iadul.
Nu s-a intamplat nimic rau si ... inca mai traiesc :D (altfel nu as putea sa scriu pe forum), insa mi-am dat seama ca la momentul respectiv visele mele au fost determinate de preocuparea si intrebarile pe care le aveam legate de viata dupa moarte si despre Dumnezeu si despre mine (daca Dumnezeu imi iarta sau nu pacatele, etc.).
De atunci am mai avut vise "obositoare" (nu legate de moarte) si mi-am dat seama ca preocuparile noastre din timpul zilei sunt transpuse in vise intr-un mod mai mult sau mai putin logic.
Incearca sa ai o atitudine pozitiva, caci Dumnezeu poate orice! El poate sa opreasca boala, poate sa te vindece, poate sa iti aline suferinta. Roaga-L si AI CREDINTA!
Reply With Quote