View Single Post
Vechi 18.05.2012, 22:10:32
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Am sa aduc un exemplu, un alt exemplu decat cel adus in discutie mai sus (si care priveste exclusiv partea feminina):
Anul trecut, in primavara, am facut o foarte puternica criza de BRGE. Lucrasem cu niste dosare prafuite si probabil ca acest lucru a contribuit din plin, in trei zile nu mai puteam sa inghit nimic, chiar si un bob de orez il simteam pe tot parcursul esofagului.
Binenteles ca am mers la medic, ca de obicei mi-a dat tratament medicamentos, ""ultima generatie de medicamente"", in 10 zile cat le-am luat, fara ca starea sa se schimbe prea mult, am slabit 7 kg!, incepuse sa ma doara ficatul, etc..
Vazand ca lucrurile nu merg bine, am mers la medicul de familia, i-am povestit si i-am zis ca eu nu mai iau acel medicament ""ultima generatie"".
Mi-am amintit de tinctura de ghintura, de ceaiul gastro-intestinal si hepato-biliar, toate preparate din plante culese din Muntii Bihorului.
Dupa trei zile (o lingura de tinctura seara, una dimineata diluate in ceai, si ceai) puteam sa mananc normal!

Dumnezeu a lasat leac pentru fiecare boala, in natura, doar trebuie sa le cautam, sa le cunoastem si sa le transmitem mai departe si celor ce vin dupa noi.

Dar nu am deschis acest topic pentru retete naturiste, ci pentru ca sa fim atenti la ce ni se pregateste de catre ""prietenii"" nostri din UE.
Reply With Quote