View Single Post
Vechi 18.05.2012, 15:02:11
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Se va ajunge ca, pe internet- cea mai populara modalitate de informare- sa nu mai putem gasi indicatii privind remediile naturiste, de exemplu (...)
Solutia?
Cartile, litera scrisa pe hartie, caietele bunicii!
Tot raul spre bine
Internetul nu poate fi restrictionat in acest sens. Cu cat ar face ei propaganda "anti"-natural, cu atat ar exista o vointa nestavilita de informare asupra produselor fals-catalogate. ADEVARUL nu poate fi ingropat, iar daca incearca cineva, cred ca au o strategie anume si mizeaza pe ceva ce noua ne scapa. Ar insemna ca cei insarcinati cu aceasta treaba, sa fie total lipsiti de imaginatie si profesionalism ca sa nu intuiasca ce efact are o dezinformare fatisa asupra unor produse traditionale si indelung cunoscute, care nu mai au nevoie de etichete. Sau poate mizeaza in principal pe interese obscure pe de o parte, iar pe de alta pe ignoranta unui anumit segment al populatiei. Oricum, procedand astfel nu fac decat sa incurajeze comertul subteran in acest domeniu si in acelasi timp sa puna la treaba pe cei care pana acum nu-si puneau problema foarte clar ce este sanatos si ce nu.
Cat despre carti, chiar daca detin un raft intreg al bibliotecii, pentru profilul "Terapie Naturista", am observat ca pe internet gasesti cam tot ce iti doresti in acest sens. E de-ajuns sa vrei sa cauti.
Dar mai e o "terapie" pe care nu stiu cum ar putea s-o combata. Terapia isihasta. Iar acolo, pe langa rugaciune ni se vorbeste tot de harana naturala... Sa ne fi pacalit sfintii parinti?...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote