View Single Post
Vechi 18.05.2012, 12:29:36
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice eu am o ura (desi suntem pe un forum crestin si nu ar trebui sa spun ca urasc) personala pe PSD
Ești ca și ''moșul ăla care din întâmplare se alipise la un miting USL sau PSD sau PCR pe vremea împușcatului... Și toți strigau și scandau, aplauze, ura, ura... Și-l întreabă un securist pe moșul respectiv: Bace, tu de ce nu strigi?.. la care sărmanul, se uită la securist și cu sinceritatea țărănească și nevinovată îi răspunde: Eu îmi port ura în suflet și nu o strig ca voi în gura mare... și nu mă pozez și afișez cu ea pe toate gardurile.''

Dar să trecem la ultimele jocuri de societate, ultimele ironii, ultimele glumițe că a mai trecut o jumate de zi:

Iată deci încă o mostră atractivă de păcălit fraierii credooli ce se lasă ușor mituiți și ispitiți și duși cu zăhărelul plăcințicii politice care le face cu ochiul că cică vor primi favoruri pe nedrept, de tot felul, mai ales din 2013, că zice el că cică USLașii de prin prefecturi nu vor mai face politica USL-ului și nicio politică decât a guvernului și dacă sunt prinși că nu ascultă vor primi cartonaș roșu direct...

...păi ar fi trebuit atunci examene netrucate pentru posturi și condiția clară că nu mai au dreptul să ocupe funcția de prefect și subprefect nimeni din cei care au mai fost prefecți sau subprefecți, când colo acest fanfaron faraon ne duce cu preșul ca să creadă fraierii și să zică: ''Uite domne cum a depolitizat ăștia aparatul guvernamental''... defapt el a dat cu var pe ochii proștilor... cu participarea mercenarilor din presă și tv-uri.

Ăsta chiar ne ia de proști și crede că noi îl credem pe el că e bine intenționat și că vrea să paveze iadul? Oare nu se vede că singurul interes este cel de umflare cu pompa și cu trompa în sine și lustruire ca să pară cât mai lucitoare gogoașa roșie? Burta și gușa căpușei care i-a înmânat lui cartonașele roșii dându-i iluzia că e mare arbitru... când colo el e căpitan de echipă, la una din echipele adverse, jucând pe banii noștrii... aia făcută din adversarii cei mai urâți ai României.

Sau ce crede?.. că vom striga entuziasmați: Ura... ura... trăiască don Georgio?.. ăla care a lucrat pe la FNI și l-a învățat mișcarea pe Vântu, jocul de glezne și apoi a plecat la mai mult, ăla care a instrumentat prăbușirea bancorexului împreună cu Temeșan, și care a dat gaură în economiile poporului român prin introducere de monedă cu nemiluita... și tot el e autorul creșterilor preferențiale de salarii și venituri corupătoare de minori, numai pentru echipa lor... (verdele e culoare banilor murdari, bleumarin e culoarea miliției și securității iar roșu e culoarea lor politică adusă cu mare tamtam și impostură de la vecinii din nordest ca să înlocuiască ea culoarea roșu sânge curat al românilor creștini din steagul național.)

Știți voi cum se numește echipa aia a lor văruită?.. Păi numele ei și renumele este ăsta: Avântul Prăbușirea!.. din comuna Jegălia.

Mă, da' nu urâți păcătosul ci păcatele lui ca să nu le mai faceți și voi!.. pentru slava Domnului.Amin.

Last edited by vsovivi; 18.05.2012 at 12:50:00.