View Single Post
Vechi 18.05.2012, 08:48:32
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pai la cat sunt de putini (in trecut fiind si mai minoritari),daca nici uniti nu erau iti dai seama ca ar fi disparut. Eu ii admir pentru caracterul lor unitar. Bravo lor,sunt putini si le stiu romanii de frica,in loc sa fie invers. Asadar eu as critica mai degraba prostia noastra,nu defectele (rautatile) lor...

PS cu "dedicatie"

http://www.youtube.com/watch?v=T-Zu0bRGuUQ

Iar la faza cu fetele are dreptate. Sunt mult mai cinstite,mai harnice si mai cuminti decat romancele!
Nu am prea trait printre tigani, ca sa le cunosc obiceiurile sociale din ograda,insa din ce am mai vazut si auzit, unitatea lor e mai degraba un spirit atavic de haita primitiva (asa cum si lupii se aduna instinctiv pentru a face mai eficienta doborarea prazii !!!) deci nu are nimic superior !
Iar depre fetele si femeile lor,sunt celebre prin imoralitate si nimfomanie,factor care duce probabil si la gradul lor foarte ridicat de natalitate !!!

In timp ce pentru fetele noastre, probabil partenerul trebuie sa arate ca un zeu coborat din Olimp,daca nu, No Way !
Probabil pentru tiganci aspectul fizic e cu totul neimportant, mai important de 100 de ori fiind sexul, dispuse sa-l faca la orice loc si la orice ora si cu...oricine !!! De aceea exista si un numar asa de mare de prostituate din aceasta etnie !!!
De aia nu o sa vedem niciodata tigan singur !
Dimportiva, ca adevarate masini de facut copii, incep incet-incet sa populeze si sa umple satele in parte abandonate de romania sau sasi !
Si nu peste multa vreme vor deveni si numeric un corp social important al tarii...vor avea, deja au, si partide politice care sa-i sustina si sa le promoveze interesele, desigur in numeele tolerantei poporului roman si al democratiei !!!
Reply With Quote