Citat:
În prealabil postat de Raoul
Pai la cat sunt de putini (in trecut fiind si mai minoritari),daca nici uniti nu erau iti dai seama ca ar fi disparut. Eu ii admir pentru caracterul lor unitar. Bravo lor,sunt putini si le stiu romanii de frica,in loc sa fie invers. Asadar eu as critica mai degraba prostia noastra,nu defectele (rautatile) lor...
PS cu "dedicatie"
http://www.youtube.com/watch?v=T-Zu0bRGuUQ
Iar la faza cu fetele are dreptate. Sunt mult mai cinstite,mai harnice si mai cuminti decat romancele!
|
Uite de unii ca tine,au nevoie tiganii din Romania...Si cum nu esti singurul,gandeste-te cum a triumfat natia lor vizavi de a noastra!!!
Pai nu spuneam eu ca romanii se urasc intre ei???Uite aici dovada!
Cum poti sa ridici pe pedestal un trib nomad,mai presus de fratii tai care au o istorie,o cultura,o religie de mii de ani???
Tot spuneti ca niste roboti ca romanii sunt dezbinati,insa ii ridicati in slavi pe tigani chiar voi prin exemple puerile...auzi tiganci cuminti...
Cum se face atunci ca tiganii sunt renumiti pentru porcariile pe care le vorbesc?Pai unei fete/femei romance ii este rusine peste cap numai cand aude ce le debiteaza gura!!!
Stii ce obicei au tigancile,acela de a-ti arata partile intime?????
Cand femeile romance vor face asta atunci sa indraznesti sa faci aceasta comparatie stupida!!!
Este de-a dreptul scandalos ceea ce debitezi/debiteaza unii!
Cu acest sistem de gandire or sa va incalece tiganii si bine v-ar face,nu meritati altceva!!