Adineaori am avut parte de o ""mostra"" a indeletnicirilor conationalilor nostri:
venind acasa, in scara blocului un individ dotat cu o pompita si un bidon, tocmai isi incheia halatul alb si batea la prima usa: deratizare!!! M-a trimis administratorul!
Stiind cum se desfasoara aceste operatiuni la noi in bloc (acolo locuiau chiriasi, si in bloc sunt de altfel foarte multi, iar smecherii stiu astea) il iau la intrebari, cine l-a trimis, a dat-o la intors, pai nu l-a trimis nimeni, el vine si intreaba si cine vrea face cine nu, nu.
Ii spun ca sun la politie ca sa aflu cine este si ce anume ii da dreptul sa deratizeze si cu ce substante etc, am realizat ca am de-a face cu un excroc...
Pun mana pe telefon si sun administratorul, dar nu ca sa-l intreb ce-i cu individul ci ca sa-l anunt ca se intampla astfel de treburi si sa puna afis, ca sa nu mai pacaleasca oamenii (au mai fost si in alti ani si i-au pacalit pe unii chiriasi).
Individul cand vede ca incep sa vorbesc la telefon, imi arunca o privire furibunda, imi face
diverse urari 
si furios o taie prin spatele blocului.... Bine ca am scapat doar cu atata, ca ceilalti au taiat-o in casa, lasandu-ma singura cu el.
Deci...........