Va multumesc pt sfaturi. Aveti dreptate.Nici eu nu cred in superstitii ,dar ne-au tot spus multe persoane din jurul nostru despre ele. M-a durut cand mama mea a fost acuzata de unele persoane ca a cumparat hainute , patut si tot ce avea nevoie copilul inainte sa il nasc. Mi se pare normal sa te pregatesti cand astepti copilul si ti-l doresti. Mai demult , inainte cu mult timp sa ma casatoresc am primit cadou inainte sa plec la studii in Franta ,niste lucruri foarte ciudate intr-o punga si anume doua papioate( alb si negru) deja cu ace in ele, cu ata in ac si cu noduri facute la ata, doua lacate care erau prinse si blocate unul de celalalt cu cheitele in lacate, o bucata de vata, un paracetamol( doar patru comprimate dintr-o folie) si doua ate innodate pe care insista sa le prind la geamantane sa nu le pierd. Le-am aruncat imediat si multa lume mi-a zis atunci ca baiatul acela voia sa imi faca vraji sa ma lege de el. Ca o fi fost adevarat sau nu ,numai Dumnezeu stie.Duhovnicul meu mi-a zis ca trebuie sa am credinta in Dumnezeu mai puternica decat orice incercare de a-mi face cineva rau si ca trebuie sa ma rog in continuare ca Dumnezeu ma aude si ma va pazi mereu de lucrurile rele.
|