Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 16.05.2012, 14:32:19
Adriana Cluj
Guest

Implicit Ajutorul Maicii

De o buna vreme incoace am avut o problema legata de niste drepturi de munca.
A fost extrem de greu, pot spune ca a fost o mica lupta, lupta nu doar cu hartiile, cat cu o persoana (care tine balanta in mana, simbolic)- in mod deosebit- care se impotrivea parca sa-mi acorde un drept care imi revenea, asa cum li s-a acordat si altora aflati in situatia mea, astfel incat, la un momet dat, imi venea sa renunt.
Presupun ca aceasta era si intentia persoanei respective, de taraganare, de descurajare.
Ca intotdeauna cand nu mai fac fata cu puterile mele, am alergat cu rugaciunea la prietenii mei: Sfantul Ioan Rusul, Sfanta Xenia, Sfantul Mina, apoi vazand ca treaba se lungeste, si ca pun in dificultate pe cei care ma ajutau, am rugat-o pe Maicuta sa vina in ajutorul meu, macar aceia sa nu aibe vreun prejudiciu, chiar daca eu nu mi-as mai fi primit dreptul ce-l ceream.
Acest ajutor nu a intarziat, la ultima confruntare, am avut efectiv impresia ca acea persoana care mi se impotrivea era ""tinuta"" ca sa nu mai ""sara"" la mine!
Am primit mai mult decat ceream; renuntasem aproape la dreptul meu, am rugat-o pe Maicuta sa nu pateasca ceva neplacut cei ce m-au ajutat, toate s-au randuit, am primit si dreptul.
Vrand sa multumesc, am luat flori sa duc tuturor celor care m-au ajutat, uitand de Sfantul Mina.
A doua zi, cand voiam sa pun carticelele cu Acatiste la locul lor, o carticica, cum necum a ramas acolo: Sfantul Mina! Am realizat ca am gresit, uitand de ajutorul sau si m-am grabit sa repar greseala.
Multumesc Maicutei si Sfintilor mei dragi: Ioan Rusul, Mina si Xenia pentru tot ajutorul, pentru mijlocirea cu rugaciunile lor bineprimite inaintea lui Dumnezeu. Multumesc Domnului Hristos pentru milostivirea Sa catre mine cea nevrednica.

Last edited by Adriana Cluj; 18.06.2012 at 20:01:33.
Reply With Quote