View Single Post
Vechi 16.05.2012, 11:04:39
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am cam inteles ce ai vrea sa spui...insa este interesant cum pui problema: adica o pui din perspectiva ta? Daca da,inseamna ca in momentul de fata esti debransata de la apa curenta,aer conditionat,gaze-conditie care iti permite acum sa critici postura initiala in care te aflai!
Daca te bucuri inca de aceste caracteristici ale traiului modern acuzand comoditatea si sensibilitatea altora atunci este putin deplasat sa deschizi discutia.
Daca este cineva in postura de a da exemplul personal de induhovnicire si superioritate spirituala atunci s-o faca,daca nu are de unde atunci sa vb in numele lui,ocarandu-se pe el insusi si nu intreaga societate.
Chestie de dreapta constiinta...
gradul de nevointa al fiecaruia este bine sa-L cunoasca doar Bunul Dumnezeu. Nu am sa dau explicatii despre obiceiurile mele de trai pentru ca nu consider ca este bine sa o fac.
Cat despre sensibilitate sau comoditate a altora, nu am acuzat ci doar mi-am spus parerea privind obiceiurile care ne pot apropia sau departa de Dumnezeu. Si vreau sa mai adaug doar atat. Da! In privintele in care imi dau cu parerea vorbesc din experienta. Mie una cel putin, cand mi-a fost mai greu in viata am simtit o mai mare apropiere de Dumnezeu. Traiul usor, comod si confortabil m-a facut intotdeauna sa am tendinta de a uita cui trebuie sa multumesc pentru el.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote