Subiect: Ierusalim
View Single Post
Vechi 15.05.2012, 18:55:57
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de alexa26 Vezi mesajul
In curand voi avea frumoasa ocazie de a merge in vizita la Ierusalim.
Ati fost vreodata ? Care sunt locurile pe care mi le recomandati sa merg sa le vad?
Stiu ca sunt ghizi speciali care pentru o anumita suma de bani iti pot arata orasul, dar m-as bucura sa imi spuneti si voi cateva locuri frumoase si cu insemnatate biblica.
Va multumesc.
Selectez mai jos din programul unei excursii in Israel, locurile de vizitat in Jerusalim/ Bethleem

-Ein Karem – locul unde s-a nascut Ioan Botezatorul. Aici vizitam biserica Sf. Ioan Botezatorul
- privire panoramica asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor. Vom vizita apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana la Biserica Dominus Flevit, unde Domnul Isus a plans soarta Ierusalimului. Continuam vizita cu Biserica Natiunilor si Gradina si Grota Ghetsimani. Urmeaza o plimbare pe Cardo Jerusalemului in directia Muntelui Sion pentru a vizita foisorul "Cinei cea de Taina" si Mormantul Regelui David. Vom calatori cu autocarul pana in orasul Betlehem - locul unde Domnul Isus s-a nascut. Aici vom vizita Biserica Nasterii Domnului, Piata Ieslei (Mager) si campul pastorilor evrei unde acestia au fost anuntati de nasterea lui Mesia.
- incepem de la Poarta Leilor a Orasului Vechi prin a vizita Zidul Plangerii de unde vom urca pe Muntele Moriah. Vom continua traseul pe Via Dolorosa (drumul crucii) pana la Biserica Sfantului Mormant (mormantul Domnului).
Reply With Quote