View Single Post
Vechi 15.05.2012, 10:35:02
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dumitrucelmare2000 Vezi mesajul
Poate unii dintre noi au auzit despre concursul ,, Romanii au talent" si despre castigatorul acestei competitii. In semifinala tota lumea a vazut cum a indoit o moneda de 50 de bani doar uitanduse la ea iar in finala a uimit publicul si juriul prin lucruri care nu pot avea o explicatie logica. Dupa ce a asezat un plic intr-o valiza cu cifru i-a pus pe cei trei membri ai juriului sa spuna cate ce ar crede ca se afla in valiza iar la final ceea ce au spus ei se afla scris in plic, si-a orit bataile inimii si a rupt o lingura numai cu privirea. Voi ce credeti despre aceste lucruri? Este oare Diavolul? Sa aiba oare legatura cu numele de Gog si Magog de care se scrie in Apocalipsa. Mai ales ca istoria mentioneaza ca numele de Gog este un descendent al Scitilor care au trait unde suntem noi astazi. Ce parere aveti?
Mai intai nu pot intelege popularitatea de care se bucura aceasta emisiune in randul romanilor, audienta mare pe care o are emisunea. Personal, mi se pare o emisiune fara nici o valoare, un juriu ipocrit, platit ca sa aiba anumite reactii in fata salii, audienta din sala la fel de platita ca sa aiba anumite reactii, show-ul absolut plictisitor, se dau unii in stamba, fac circ, pentru ca multi sa se uite si sa faca Pro Tv-ul audienta. Mi se pare normal ca Pro TV-ul facand atatia bani din emisiune are si bani sa acorde un premiu consistent.

Nu cred ca Gog este diavolul, nici nu are legatura cu Gog din Apocalipsa, este un simplu om dornic de castig, si aceasta emisiune este un fel de Loteria Romana, goana dupa castiguri mari fara munca, in cazul lui Gog, este castig de bani prin minciuni, vezi trucuri ieftine. Intrebarea mea este cine este tatal minciunii, lacomiei dupa averi si a tuturor pacatelor?

Romanii au talent, la ce, la mintit?

Cam asta este.
Reply With Quote