Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
Eu nu stiu daca ii paranormal baiatul asta sau nu, dar toate lucrurile ingrosate pot fii doar chestii psihologice destul de simple, gen citire de microexpresii si folosirea unui anumit ton al vocii pt inducerea unei stari. De sugestie sa nu mai vorbim cat de simplu e de insuflat.
P.S.:ganditi si la ce numere misto au facut ceilalti concurenti. In Anglia cel mai talent britatnic se pare ca este un caine:))
|
Eu am dat defintia mentalismului de pe wiki, nu e o fraza construita de mine. La sugestie nu e vorba de ceva ce inseamna inducerea unui lucru prin cuvinte. Sa-ti dau un exemplu pe care il stiu si eu. Eu am facut inainte o tehnica paranormala, un curs pe care il poate face oricine care plateste o suma de bani. Eu stiam ca se poate vindeca, surpriza a fost sa aflu ca la gradul doi e mai mult de atat, nu mai era doar vindecare cu mainilie, era un fel de puterea mintii. Printre ele era si sugestia mentala, se faceau niste semne speciale la inceput, se spunea exact mesajul ce vroiai sa il transmiti si parca si numele persoanei. Unde am facut eu se spunea sa spunem doar lucruri pozitive si fara influentare, dar am vazut ca in alte ramuri nu era nicio grija, te indemna sa manipulezi pe oricine. Eu am terminat cu reiki dupa ce am devenit credincios, dar daca oricine poate invata asta, cu atat mai mult simple tehnici de hipnoza.