View Single Post
Vechi 13.05.2012, 13:38:13
mihaila_alin
Guest

Implicit cartile bisericesti referitor:

la ceia ce au vazut romani la tv. spun ca aceste lucruri se fac cu ajutorul duhurilor cele rele ce acum se pare ca ii slujesc lui gog,dar e numai o impresie a lui gog [probabil zic],fiind-ca cel rau nu face doar ce vrea el si la un moment dat si-o da in petec.le-a inoculat in mintile celor din juriu ce sa zica,adica ce avea el scris acolo.unii vor spune: uite ba si la asta ce spune,insa daca cei din juriu aveau niste calitati duhovnicesti,gog magog nu isi putea desfasura in bune conditii numarul.mie personal nu mi-a creat o impresie deosebita fiind-ca stiu despre niste calugari asiatici care puteau ridica cu asa zisa puterea mintii o vana de piatra ce cintartea citeva tone.acesti oamenii,daca ar avea acele puteri ar schimba lumea in bine in citeva clipe,dar nu ii intereseaza doar desarta lor faima.exita tendinta tot mai mare de a numii aceste lucruri stranii cu gradul de stiinta ca si tarotul,ca si ghicitul in stele,etc.
am vazut faza din intimplare ca eu nu prea ma uit pe televiziunile prostituate romane,si aceasta era intimplator, inainte ca somnul sa ma aline,rezultatul nu il cunosc,nu am fost curios,despre acest strimba lemne,adica linguri cu zicea dl.mihnea.
Doamne ai mila de noi.Amin.

Last edited by mihaila_alin; 13.05.2012 at 13:51:54.
Reply With Quote