[quote=ioanna;444621][font=Verdana]Preotia / Ioana din cate am citit cam toate religiile vechi aveau acest sistem al unora care nu se insurau si nu se maritau.erau preoti, preotese ai diferitelor religii. nu vreau sa contrazic ce spui, ca spui frumos...... dar vorbind personal cu mai multi calugari chiar cu rang intre ei, am constatat lipsa cunostintelor biblice .altii stiau ce a zis cutare si cutare sfant parinte dar ce zicea Domnul nu prea stia si m-am mirat de lucrul acesta.e o viata frumoasa de calugar dar de fapt ce cautam noi pe pamant?sa ne sustinem religia,sa ajungem in cer,sa ascultam de Isus?sa incredintam pe oameni ca avem dreptatea de partea noastra?sau pe noi insine sa ne incredintam prin compararea parerilor?argumente toti avem sa sustinem o teorie sau alta,si nu suntem 2 sa gandim la fel.Dar hai sa-L lasam pe Domnul sa vorbeasca inimilor noastre si noi sa ne straduim sa ascultam de cuvintele Lui mai mult decat de oricine de pe acest pamant oricine ar fi el,si mai mult chiar decat de inima si gandurile noastre .Caci exista un paradox...poti sa fi foarte drept si cinstit in umblarea ta dar sa fi pe o cale gresita si ajungand la capat sa ai surprize,,,sau......sa mai cazi, sa te ridici, sa mergi mai departe sa plangi sa strigi dar sa fi pe calea dreapta care are ca final rezultatul dorit,nadajduit...Domnul sa fie calauza noastra in interpretarea scripturilor ca vezi ce inversunati sunt unii sa-l apere chiar daca El nu o cere.Dar stiu ca Domnul e plin de mila pentru toti
|