View Single Post
Vechi 11.05.2012, 15:56:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Am si eu rugamintea la voi frati crestini sa treceti in pomelnicele pe care le veti da la Sfanta Liturghie in aceasta Duminica la Adormiti pe Marin, care a murit astazi si va fi inmormantat chiar Duminica dar fara sa aiba parte de slujba ortodoxa. Familia e pocaita si nu permite, dar el era ortodox credincios. Macar sa fie pomenit la Sfanta Liturghie daca nu va avea parte de o inmormantare ortodoxa.
Multumesc.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Mare greseala face familia nerespectand credinta lui!!!

Am fost in aceasta situatie, respectiv trei rude foarte apropiate de a caror inmormantare a trebuit sa ne ocupam, ei fiind penticostali.
Am cerut sfatul fratilor lor de credinta, pentru ca nu stiam cum decurge, ce trebuie facut, si am respectat tot ce a fost de cuviinta. (poate mai putin faptul ca noi ne-am rugat si inchinat dupa obiceiul nostru ortodox.. dar nimeni nu a comentat nimic si nu era cazul)
Chiar daca atunci cand erau in viata, am mai avut unele divergente, la inceput, referitor la faptul ca unul din ei a parasit ortodoxia (ceilalti doi, nu, ei au crescut in acea credinta), ne-am vazut fiecare de ale lui si nu ne-am comportat omeneste.

Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 16:38:17.
Reply With Quote