aproape toate religiile au ascetii lor care s-au retras satui de pacatul din aceasta lume.curios ca inainte de a intelege cuvantul Domnului am fost hotarat sa merg la o manastire sa fug de atractiile, de ofertele acestei lumi.dar cand am inteles ca de fapt pofta ce ne atrage in lume e in inima noastra dupa cum zice la Iacov 1:14
Ci fiecare este ispitit, când este atras de pofta lui însuși și momit.,,,mi-am schimbat hotararea caci problema era de fapt la mine nu la lume indiferent de cum se poarta,cum vorbeste cum se imbraca ea(lumea).am inteles ca Dumnezeu vrea sa ne bucuram de biruinta asupra lumii train in lume nu in afara ei,sa ne bucuram de sotiile noastre, de copiii nostri si de viata impreuna cu cei dragi, si El ne-a indemnat sa indraznim,sa credem ca avem la dispozitie puterea Lui prin credinta.catolicii aplica in mod total eronat conceptia de a nu se casatori clericii, luindu-l ca ex pe Pavel.am prieteni care nu s-au casatorit si poate nici n-or s-o faca vreodata si il slujesc pe Dumnezeu dar sunt cazuri particulare nu obligati de un sistem sa zic.dintr-un har cum a avut Pavel cum ai ajuns sa-i obligi pe altii?Dumnezeu ne da lumina asa a zis si ne da prin Duhul Sfant dar absolut intotdeauna numai din cuvantul scris in biblie.Domnul sa ne ajute
|