View Single Post
Vechi 10.05.2012, 13:22:48
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
cu PSD-ul iar după un an când s-au terminat banii și au înțeles că nu mai e nimic de prădat și că din opoziție e mai ușor au fugit din ham și din opoziție au încercat de 12 ori răsturnarea guvernului, lăsând tot greul pe o singură gloabă... care abea abea ne-a scos la mal.

!

Va cam contraziceti cand spuneti ca au plecat in opozitie ca era mai usor si apoi au incercat sa dea jos guvernul, pai daca era greu de ce au incercat sa dea jos guvernul, de ce ar fi vrut sa le fie iar greu la guvernare?

1. Nici PDL-ul nu mai e legitim demult, cam de cand au fost revoltele in strada in ianuarie, daca aveau bun simt si nu tineau de ciolan, isi dadeau demult demisia de onoare!

2. De unde sunteti asa de sigur ca detineti cheia adevarului absolut! De unde stiti ca sunteti cu dreptatea si adevarul?

Eu nu sustin ca detin adevarul absolut, nu ma erijez in cunoscator absolut ca d-voastra, se poate sa gresesc in ce afirm, doar oameni suntem si putem gresi, eu am spus ce am vazut in jur, nu poti sustine la nesfarsit un partid care a facut rau oamenilor si impotriva caruia s-a rasculat lumea!

Nu sunt o sustinatoare a USL-ului, sustin ca ar fi trebuit facute alegeri anticipate ca sa vedem si noi ce vrea poporul, din moment ce au fost revoltele, e clar ca PDL-ul n-a mai fost dorit de oameni, la noi nu exista onoare intre politicieni, numai lupta pt ciolan!

Consider ca d-voastra sunteti patimas pt ca vedeti totul prin prisma PDL-ului pe care ii vedeti ca pe D-zeu pe pamant, nu sunteti obiectiv defel, daca vreti sa nu mai fim noi patimasi, orbi si inselati de flasnetarii rosii, ar trebui sa nu ne mai provocati cu posarile d-voastra pline de subiectivitate si partinire in favoarea lor!