Citat:
În prealabil postat de ucenic
Mda, ai dreptate, daca iti ramanea in cap nu mai debitai asa prostii.
Daca matematica nu ar fi ce este, dumneata nu puteai sa scrii iar eu nu ajungeam sa ma "crucesc" de ceea ce citesc pe monitor. (Si sunt sigur ca nu mi-a scapat nici un 0 si nici un 1)
|
Păi uite de exemplu o prostie cu care m-a luminat Dumnezeu instantaneu de când stau de vorbă cu voi:
Nordul pământului și sudul pământului se datorează nu magnetismului pământului sau al miezului sau al altor prostii ci pur și simplu stelele care se mișcă cele din nord în jurul stelei polare și cele din sud în jurul centrului ceresc sudic, produc un curent, un câmp magnetic și astfel busolele arată această direcție a liniilor de câmp, deci :
Mișcarea stelelor din apă, foc, ghiață, produce câmpul magnetic simțit pe pământ!!! Și de aia busola arată nordul, căci stelele se rotesc în nord față de steaua polară și în sud față de centrul ceresc sudic!
Dacă vrei să te dai și dumneata cu bila n-ai decât! :)))
Citat:
Apopsis:
Tie iti plac basmele, daca tu esti in stare sa sustii asemenea prostii. Macar daca te declarai scriitor sf - fantasy te-am fi crezut.
Medievalii sustineau aceleasi chestii ca si tine, oarecum, dar aia aveau o scuza, nu dispuneau de tehnologia noastra si majoritatea nici de cunostinte.
|
Adică nu vouă vă plac basmele și poveștile ci mie... păi mie chiar îmi plac... doar că musai trebuie să fie Adevărate și să aibă o înțelepciune, și nu ca să fie ele doar niște scorneli științifice speculative ale unor idioți ce strigă evrikaa atunci când ei se scufundă pe fundul mării... roșii, cu vană cu tot!.. cică se sacrifică ei pe altarul științei pentru binele omenirii... fraieri mai puteți fii, și de aia stau de vorbă cu voi, căci mi-e milă și de cei bogați și nu numai de săraci, căci e vai de mama lor.
Dă-te și tu cu bila goală... că e baza tehnologiei, deși arată, pare că e 1 practic e un 0 absolut, exact ca și cașul și pita din care Păcală nu avea voie să mânce și pe care le-a adus acasă înapoi la stăpânul poFpă... le-a luat popa văzând că sunt exact la fel, așa cum ceruse și le-a dat la muiere însă ceva nu era în ordine, erau prea ușoare... apoi a văzut că au cep.
Deci dă-te
cu bila.