View Single Post
Vechi 10.05.2012, 12:24:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Dragul meu Theodor Mopsuc de ce îmi repeți mereu că e mai bine să fii dumneata pinguin ? Păi ce-mi pasă mi cum îți e ție mai bine, sau ce tot speculezi dumneata acolo, freci ridichea, jonglezi cu dacă ar fi... atunci mai bine... tot felul de plăceri de-ale tale... ce o fi și ce-o păți.

Nu pricepi că nu există niciun dacă? Pământul este semisferă cu partea rondă în adâncul apelor... iar ție nu-ți vine să crezi și te toot amăgești nevrând să-ți abandonezi visurile SiFi listate de prietenii tăi, dracii ăia din care se trag oamenii medievali, pe toate canalele și prin toate fundurile de biblioteci.

Credeam că voi sunteți măcar o fărâmă curioși de Adevărul... însă se pare că vouă vă plac basmele, poveștile happy end... numai că or să fie horror după ce dispare ceața și visul, și asta doar pentru că v-a fost lene să mă luați în serios și să citiți Biblia primle 3 pagini sau scripturile sau Cuvântul lui Dumnezeu cu luare aminte...

Mincinoși sunt științificii speculanți și nu Dumnezeu care a prezentat în Biblie Iistoria Lui Dumnezeu cu omul... adică a omului îndumnezeit și a celui păcătos și adevărul despre Creația pe care El a făcut-o și că Biblia nu este nicidecum o poveste ironică despre o parte a populației din Asia mică sau Africa sau despre o țărișoară care a dispărut...

Acolo este scrisă Iistoria ta... și a mea... și ea este de la început și nu doar de când te-ai născut tu... marele înțelept sofist sofisticat ce dă sfaturi de neluat în seamă! Adică ne tot sfătuiești că Biblia minte și științificii spun adevărul?.. E treaba cretinilor să te creadă.

De câte ori vrei să-ți repet că SIGUR tu te înșeli și că eu nu sunt un medieval sau înapoiat sau rudimentar...

Iar creația, chiar atât de mică era mult mai bogată dectâ crezi dumneata... și așa va redeveni din nou căci ''Noi le va face pe toate Dumnezeu împreună cu sfinții Săi''.

Tu însă dă-te cu bila... :) aia cu magnet în interior și lavă în centru și care produce atracție gravitațională și care se atrage cu alte bile. :)))))

Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 12:31:01.