View Single Post
Vechi 10.05.2012, 11:46:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi

Se vede că ai rămas pătimașă și oarbă..
Sau mai era o vorba: cu barna si paiul...
Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului!
Păi eu am pătimășia dreptății și a adevărului... căci am susținut alianța DA, însă PNL-ul s-a luat după Patriciu și Vântu, i-a alungat de la guvernare pe PDL și a guvernat susținut de PSD și UDMR iar apoi n-au mai vrut să vină la guvernare în 2009 și a trebuit să facă pact PDL-ul, jumi-juma, cu PSD-ul iar după un an când s-au terminat banii și au înțeles că nu mai e nimic de prădat și că din opoziție e mai ușor au fugit din ham și din opoziție au încercat de 12 ori răsturnarea guvernului, lăsând tot greul pe o singură gloabă... care abea abea ne-a scos la mal.

Dar cine i-a ales pe ei? cine i-a votat că poporul a votat alianța DA, iar alianța asta e alianța BA, au dat lovitură de parlament și s-au autoînscăunat la guvernare fără niciun suport popular decât sondajele lor, întreabă ei 2000 de oameni și extrapolează la 20 de milioane...

Guvernul ăsta al băieților deștepți nu e numai penal și imoral dar e și ilegitim! Nu are suport popular dovedit prin alegeri libere la termen... e guvernul hoților și revoltaților impostori ca să se emane la putere și să se erijeze la merite.

Și spui că eu vorbesc de funie în casa spânzuratului? Păi nu vezi cu ne-au pus lațul de gât? Nu-i vezi cum distrug România în nici 1 săptămână? Ce să mă aștept după 1 lună sau după 6? Mai rău decât cutremurul din 77.

Uite ne promite madam fostă șefă la pensii, aia care a calculat pensiile preferențiale și a produs atâtea recalculări anapoda... deci nomenclaturista de la pensii ne promite în decembrie că ne dă 0,4% în plus dacă tăcem și acceptăm să ne dea banii abea în decembrie! Iar vicepremierul de finanțe plusează încă 0,1%.

Ăștia nici n-au început bine guvernarea și ne-au luat cei 15% promiși de BOC prin muncă cinstită și au făcut din ei mită și ispită și licitație publică de procente după virgulă!

Nu vedeți voi că nouă ne revine 15% din nimic din 1000 lei iar lor 15% din 5000?

Deci lor își dau bani mereu procentual iar pe noi ne momesc și ne mituie!

Să ne dea la toți sumă egală și nu procent! Din volumul cât e în PIB să-l împartă în mod egal la toți bugetarii!

Deci draga mea, tocmai asta vă spun mereu: vorba aia cu bârna și paiul! Dar voi n-aveți urechi de auzit ca să vedeți cu ele ci voi vă luați doar după bârfe și speculații și răutăți căci vouă vă plac buruienile nemulțumite că-s grase și frumoase... vai de mama lor... ele fără plantele bune puse de grădinar n-ar avea de mâncare absolut nimic! De ce țineți cu buruienile roșii? Scoateți neghinele din inima voastră!

Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 11:55:26.