View Single Post
Vechi 09.05.2012, 11:56:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, TOT ce ai spus este doar parerea ta personala. Pana acum nu ai demonstrat nimic, dar iti respect ideile, insa nu le si impartasesc
Sigur că este părerea mea personală, formată pe stânca Adevărului... iar dacă tu n-o împărtășești mă lasă rece... căci ce aș avea eu dacă tu-mi vei împărtășii ideile ca să mă flatezi și să mă mitui în loc spre a-l căuta pe Dumnezeu și dreptatea Lui? Deci e treaba ta dacă tu cauți demon-strații și dovezi sau susții mereu că nu ți le-am dat... căci vouă niciodată nu vă este suficient... și de aia cereți mereu semne și minuni... însă nu văd rostul lor dacă și așa nu vreți să credeți... n-are niciun rost să vi le dea Dumnezeu... iar celui ce crede i se va da mult mai mult decât niște minuni cu care se va mândri și grozăvii până la urmă... va primi smerenia și răbdarea Domnului Său... și dragostea de copiii tâmpiți și obraznici... că doar nici eu nu-s mai bun... dar măcar nu sunt fraierul științificilor, căci Domnul le va demonstra toată nebunia și absurdul teoruiilor născocite de ei, căci El v-a preface în gunoi știința înțelepților gLumii și în apă vie și viață veșnic smerenia smerită a sființilor Săi.