View Single Post
Vechi 08.05.2012, 13:19:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Visele, vedeniile si descoperirile aratate de Dumnezeu patriarhilor, proorocilor, apostolilor, oamenilor alesi de El, prin care a binevoit sa-Si arate slava, voia si poruncile Sale au fost spre folosul de obste al neamului omenesc, nu folos individual. Aud tot mai des pe unii care spun “am avut vedenii, sunt prooroc al Domnului.
Pe vremea cand patriarhii, proorocii, apostolii aveau vise si vedenii nu multi erau de acord cu ei si nu multi ii considerau patriarhi, prooroci, apostoli. Si totusi ei erau ceea ce sustineau ca sunt si aveau vise si vedenii. La fel e si azi. Excludem, desigur, cazurile patologice...

Ceva de meditat pentru dvs:

"l. Dar după aceea, vărsa-voi Duhul Meu peste tot trupul, și fiii și fiicele voastre vor profeți, bătrânii voștri visuri vor visa iar tinerii voștri vedenii vor vedea.
2. Chiar și peste robi și peste roabe voi vărsa Duhul Meu. " (Ioil 3)

In vremurile din urma Dumnezeu isi revarsa harul Sau peste fel si fel de oameni, caci vremurile s-au scurtat iar mantuirea omului este ceva mai urgent ca niciodata.

P.S. Mai sunt si vedenii spre folos individual... Vezi Ilie cand a fost indrumat unde sa-si gaseasca hrana sau Avraam sau David. Dumnezeu pretuieste si individul la fel de mult ca si comunitatea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 08.05.2012 at 13:25:22.
Reply With Quote