Da,mai toti au probleme din iubire si eu am patit sa iubesc mult o persoana si acum o iubesc cu toate ca am mai injurato de nervi ca m'a lasat pt altul,eram chiar foarte nervos si suparat si am stat si m-am gandit ca nu e sfarsitul,n-are rost sa fiu trist o viata intreaga din cauza unei persoane pentru ca defapt nu m-am nascut sa stau dupa fundul uneia si nici alta nu s-a nascut sa stea dupa fundul meu si am stat si m-am gandit chiar foarte bine de ce sa fiu trist cand am prieteni si familie care chiar tin la mine dar cel mai mult m-a linistit gandul acela c ain lume unii n-au maini,picioare,sau probabil au parintii morti dar in ciuda acestor tragedii ei totusi stius a zambeasca iar asta m-a facut mai puternic si desi nu cred asa mult in lumea de apoi totusi asta nu ma opreste sa nu ma gandesc la cei din jur si sa doresc sa-i ajut.
Am observat ca atunci cand intrebi pe cineva daca e credincios el zice ca da,dar cand vine vorba de moarte nu stie pe unde sa mai fuga sa nu moara,iar pe lang asta am mai observat ca cei credinciosi pacatuiesc de 2x mai mult decat ateii si/sau rockerii etc,deoarece acesti"credinciosi" nu fac nimic altceva decat sa ii judece pe cei ce nu cred sau pe cei ce asculta rock facandu'i satanisti si toate cele si ma enerveaza ca nu'si vad de ale lor si nu dau bun exemplu de credincios aa poate ne'ar face si pe noi sa credem.
Eu recunosc pacatuiesc ca orice om dar deoarece nu am credinta mare tot ce fac eu nu consider pacat si daca ar fi sa consider pacat ceva din ceea ce fac atunci probabil as fi lipsit de pacat deoarece pentru mine pacatul inseamna sa vrei sa faci rau cuiva,sa faci rau cu intentie asta e pacatul pentru mine nu ceea ce scrie in biblie,ce facem noi facem cu un scop,pana si criminalii omoara cu un scop.
Vezi tu aici e ca la scoala,fiecare "profesor" isi sustine doar ideea lui principala ii pasa doar de "materia" lui nu si de altele,adica medicii merg pe principiul lor,preotii pe a lor,oamenii de stiinta pe a lor si asa mai departe,fiecare tinde sa aiba dreptate fie ca e sau nu asa. :P
Daca ar fi dupa religie ar trebui sa ne inchinam doar lui Dumnezeu si sa ascultam numai muzica bisericeasca asta din punctul lor de vedere,dar suntem fel si fel de oameni cu ganduri si gusturi diferite,poate unul e mai fericit sa creada si sa se inchine lui Dumnezeu,pe mine ma incanta mai mult faptul de a calatori si de a-mi face prieteni in toata lumea,de la nativi americani pana la japonezi sunt fel si fel de scopuri pe lume,dac anu le facem acum,atunci cand,visurile nu sunt degeaba,fiecare are o dorinta iar viata e prea scurta ca sa nu le traim,vedeti nu doar religia conteaza pe lumea asta,asta se intampal cand nu vezi dincolo de deceptii sunt fel si fel de lucruri la care nu stam sa ne gandim si nu le luam in calcul,Dumnezeu poate da este bun,dar de ce vede pacat aproape in tot in ceea ce facem?de la fapte pana la gand,repet pacatul ar trebui sa fie acele fapte care le faci cu rea intentie,de exemplu vine unu peste tine in casa cu un pistol tu te panichezi si de frica ii arunci cu ceva in cap si-l omori atunci cazul asat devine pacat,dar tu ai omorat fara sa vrei.
|