intr-adevar esti pe o cale buna ,a cautarilor, a framantarilor si ceea ce e important vorbesti sincer, deshis si vei capata raspunsuri si credinta adica capacitatea de a le crede.imi amintesc ca inainte de a-L crede pe Dumnezeu ma suiam pe acoperis si stateam cu ochii la stele si vorbeam cu cineva ziceam nu mai stiu exact cum dar vroiam sa mi-i se descopere cum ar veni seful extraterestrilor.eram convins ca exista o ratiune mai superioara omului care ne ghideaza sau doar ne observa macar.cautam raspunsuri.si credeam ca ma poate auzi acea fiinta sau fiinte.mii au vazut ozn-uri si sa crezi, sa stii realitatea e un mare privilegiu.pe timpul lui Ceausescu la stiri ne arata daca va amintiti ce greu o duceau copiii din Africa asta ca sa vedem ce bine o duceam noi fata de ei.plangeam cand vedeam si ziceam ca un Dumnezeu Atotputernic daca ar fi existat n-ar fi ingaduit aceste chinuri.cand l-am cunoscut pe Dumnezeu, curios ca m-am cunoscut pe mine si atunci a inceput aventura adavarata a credintei ,o viata noua
|