Daca m-ai injura probabil as trece cu vederea depinde de starea care o am,daca mi-ai rupe un deget poate as fi nervos si te-ash lua la fuga :)),daca m-ai scuipa probabil tot te-ash lua la fuga dar nu ti-ash face nimic poate doar cere o explicatie-doua,iar in ce priveste sa urasc,eu nu pot sa urasc,poate urasc pe cineva pe moment dar nu-s genul sa poarte pica pe cineva,vezi fiecare gandeste si actioneaza dupa mentalitatea lui e in ADN asta,fiecare mosteneste pe cineva,daca tatal meu ar fi fost un criminal probabil as fi avut si eu tentative de genul pentru ca asta e adn-ul,unele persoane se nasc cu temperament agresiv altele pasnic,altele sutn prinse la mijloc.
Asa e si cu relatia de cuplu,degeaba ziceti voi ca a zis Dumenzeu sa ne casatorim sa facem copii si ca e rau sa divortzezi,va-ti gandit defapt ce este iubirea?de unde vine?nu din inima ci din creier,iubirea e un sentiment,mie azi imi place o persoana dar maine poate nu voi mai simti nimic pentru ea,pentru ca dragoste cu sila nu se poate asa ca nu are rost sa incerci sa simti ceva pentru ea daca corpul tau nu se simte atras de acea persoana si sa ma corectati daca gresesc,dar totul pleaca din creier.(frica,iubire,frig,caldura etc).
Cum se face ca pe lumea asta exista virusi,bacterii,cu ce scop au fost create de Dumnezeu?totul duce intr-un fel la o pura intamplare si o evolutie.
Poate da e posibil sa ma insel si sa scap anumite amanunte deoarece este adevarat nu am cum sa demonstrez inexistenta lui Dumnezeu poate exista, dar nici voi nu-i puteti dovedi existenta, poate ambele tabere gresim sau ambele avem un gram de adevar in ce zicem.Oricum ar fi eu va multumesc pentru efortul vostru de a-mi raspunde la intrebari,pentru mine inseamna enorm si va multumesc.
P.S. puteti sa va adresati cu pronume personal la adresa persoanei mele daca doriti,depinde cum va este mai usor :P
Last edited by Arktinen Susi; 07.05.2012 at 21:07:27.
|