View Single Post
Vechi 07.05.2012, 20:16:10
Arktinen Susi Arktinen Susi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.05.2012
Locație: Terra
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Arktinen Susi Send a message via Skype™ to Arktinen Susi
Implicit

In c ema privesc toate aceste "creaturi" este pentru ca ii aud pe multi ca ba au trait expriente cua sa ceva si demutle ori ma contraziceam ca ori baga vrajeli ori le juca iamginatia feste,cat despre extraterestrii am zis doar daca este posibila existenta lui Dumnezeu de ce ar fi imposibila existenta a unor fiinte din afara planetei,la urma urmei universul este infinit,voi chiar credeti ca am fi singurii din univers?

Cat despre intrebarile cine sunt,de unde vin si care e scopul meu? exact acest tip de intrebari mi le-am tot pus.
Si simplu sunt om,vin din doua persoane care raspund al numele de tata si mama asa cum venim toti chiar si animalele au acest proces de inmultire si aici am sa fac o mica paranteza (de ce toate fiintele se inmultesc si sunt nascute asemanator cu procesul notru,al oamenilor?Dumnezeu parca poruncise nasterea in chinuri doar femeii nu si animalelor), scopul meu este acela de a nu fi ca toti ceilalti si de datorat nu cred ca datorez nimic nimanui, decat parintilor mei care si-au indeplinit sarcina de adevarati parinti.
Reply With Quote