Hai ca esti simpatic.:D
Da, am mai spus ca sunt din BOR. Ma mir ca mi-a venit si mie randul sa fiu suspectata ca nu sustin orbeste institutia BOR!
Uite care e treaba: eu am cules niste date mai neoficiale despre Tanacu, poate ca oi fi si dezinformata cum sustii tu, insa despre autopsie si alte chestii stiu destule, avand acasa un sot procuror criminalist. A...si uitasem, un alt membru al familiei medic legist.
Sunt amanunte care se cam bat cap in cap cu declaratiile martorilor, dar...in fine.
Te las pe tine sa crezi ca justitia a fost prea blanda, nicidecum corecta cand i-a achitat de infractiunea de omor. As mai putea comenta niste lucruri din cele pe care le-ai postat, insa nu sunt sigura ca discutia nu s-ar transforma intr-o polemica si chiar nu imi doresc.
Te sfatuiesc sa nu acoperi sub denumirea BOR inclusiv greselile pe care le face cate unul dintre parintii nostri, pt ca eu una daca nu accept ca ierarhii nostri sa devina mai mult ai lumii decat ai lui Hristos, nu inseamna ca defaimez Biserica Ortodoxa!
Sa nu-L uitam pe Mantuitorul care s-a jertfit pe Cruce pt noi toti! El inchinat in Treime, este capul Bisericii! Si a lasat invatatura si Evanghelie tuturor, nu numai celor mai marunti! S-a smerit Fiul lui Dumnezeu, s-au smerit si Apostolii, si Parintii pustiei, ar fi bine ca smerenia sa curga de sus in jos si la noi, ca pilda de invatatura pentru cei neinvatati.
Asta daca intelegi ce voi sa spun...
Doamne ajuta frate, si ma iarta pentru indrazneala de a-mi exprima opinia la acest topic...Domnul fie cu tine! :)
|