Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Pe langa problemele de ordin material si lipsa spatiului, eu cred ca oamenii nu vor mai multi copii deoarece cresterea lor este o proba grea de nevointa. Parintii se plang ca copiii se cresc greu, nu dor din punct de vedere material ci si pentru faptul au parte de multe nopti albe, renunta la multe dorinte si placeri personale, trec printr-o etepa in care ei raman pe ultimul plan, intr-un cuvant este o asceza greu de acceptat si cu atat mai mult de repetat.
|
subscriu.
nevoile materiale nu sunt asa costisitoare, acum bineinteles daca nu vrei sa imbraci copilul numai in haine de chico si sa-i cumperi toate jucariile aparute pe piata.
Adevarata nevointa incepe odata cu ingrijirea lor: dimineata trezeste-i pregateste-le hainute, imbraca, fa curat dupa ei, pregateste-le mancare, spala, iesi cu ei in parc....
Timp ptr tine = 0. De multe ori ma uit la femei care merg la sala, la coafor, sa-si faca manichiura...Si ma gandesc cand au timp? Mie nu imi ramane timp aproape deloc, de multe ori raman chiar cu treaba in urma...si cand am impresia ca sunt la zi cu totul, o iau de la capat...
Aparent nu pare mare lucru....dar dupa o saptamana de stat cu copiii, si cele mai inversunate pareri se schimba..:D