View Single Post
  #4  
Vechi 04.05.2012, 17:07:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.459
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
1 - Ai punctul luminos la 1 metru de tine si ce e cu asta?

2 - Ai vedea atat cat iti permite instrumentul prin care privesti si atat cat iti permite atmosfera planetei. De asta exista Hubble trimis pe orbita, in spatiu, pentru a-si putea folosi puterea la capacitate maxima nefiind afectat de atmosfera terestra care distorsioneaza imaginea. Un metru e prea putin. Lumina de la o stea se reflecta in orice corp care circula sau se situeaza in spatiu. De asta vezi Luna stralucind, pentru ca este luminata de Soare. Cand Luna se afla in conul de umbra al Pamantului, lumina de la soare nu mai ajunge la luna si astfel apare asa numita eclipsa de luna. Acum, distantele de la Pamant la un obiect oarecare aflat in spatiu se poate masura calculand timpul parcurs de lumina reflectata din obiectul respectiv, pana ajunge pe pamant dat fiind faptul ca se cunoaste viteza luminii de mult timp.

3 si 4 - vezi punctul 2

5 si 6 - In bec exista vid? Daca in bec ar exista orice altceva decat vid nu s-ar mai aprinde.

In pungile cu diferite produse vidate exista vid, ce crezi?

Viteza luminii se calculeaza usor cu instrumente exacte prin metoda pe care ti-am explicat-o la punctul 2, e logic.

7 - apa nu e la baza creatiei ( decat daca te referi la viata asa cum o stim noi, dependenta de apa ), nu orice lucru existent e format din apa. Ca sa existe apa trebuie sa existe atomi de oxigen, ceea ce nu gasesti peste tot.
E vorba că nu poți măsura distanța din ceea ce vezi oricât ai mări sau micșora.

Apoi e vorba că viteza luminii nu este constantă și vid nu există, și nu e vorba de aerul scos dintr-o incintă prin forța de pompare afară, prin creere de vacum, ăla nu e vid!

Și uite aici experimentul lui Fizo, și ai să pricepi poate că ei au descoperit nu viteza luminii ci cu totul altceva: ciopârțirea dublă, adică viteza la care roata dințată devine practic opacă. Iar din experiment rezultă nu viteza luminii prin aer ci viteza de rotație de la care roata dințată devine opacă.

Apa stă la baza oricăror particule iar lumina este și ea făcută tot din apă.