Să zicem că ai un punct luminos la 1 m și toți pereții sunt negrii și nu reflectă lumina de loc. Deci ai o beznă de jur împrejur și o sursă de lumină, un punct luminos la 1 m.
Cum ai putea tu aprecia distanța până la sursa de lumină, de foc, dacă ai avea chiar un telescop sau un microscop... ai vedea oricît vrei dumneata de mărit?.. Cum ai ajunge la concluzia că este 1 m dacă să presupunem că nu ai știi din start distanța?
Deci ai un telescop-microscop foarte puternic și te afli într-o cameră întunecată, în beznă totală și ești la distanță de sursă și nu te poți mișca ci doar poți să privești acel punct luminos, acea flacără prin telescop.
Cred că nu vei putea afirma niciodată care este distanța până la sursă cu toate că e doar 1 m, însă dacă nu ai știi dinainte, nu ai putea măsura, iar din calculele lor absurde ar rezulta că e la milioane de ani lumină.
Nu există vid, nu este reală viteza luminii, ci aia este viteza unei unde prin mediu... oscilația particulelor iar 3x10^8 m/s este un fel de rezonanta, au prins ei rezonanta între oscilația de plecare din sursă și cea întoarsă din oglindă... deci în experimentul lor nu e altceva decât că pulsațiile sunt sincrone cu oscilația fotonică și ei au zis că defapt e viteza. FALS!
Viteza luminii este practic oricât de mare fiind funcție de sursă și de mediu și de forțele care îi modifică viteza pe parcurs... ea nu este fixă fiindcă nu există vid, iar spațiul golit de aer, nu este vid ci este făcut din apă cu proprietăți ce diferă pe traseu, iar modelările și speculațiile idealiste nu pot să te facă să crezi în fixismul și în existența unor constante universale...
Apa fiind la baza Creației, rezultă că nimic nu e fix, nici măcar tăria Cerului... căci și ea oscilează și deviază traiectoria luminoasă.
|