Citat:
|
În prealabil postat de marilena12
Care parinti frate? Adica mama decazuta din drepturi si concubinul /sotul ei?
Pai cine a chemat preotul si maicile de la spital ca sa o ia acasa? Tu ai urmarit asta? Spitalul nu avea voie sa dea un bolnav psihic decat tutorelui sau reprezentantului legal, ca parinti nu prea mai avea. De ce au chemat sa vina de la manastire sa o ia? Nu cumva pt ca o tineau pe perfuzii si pe droguri de ceva vreme si astia cand au vazut-o s-au temut sa nu moara? Tu o lasai acolo?
Cum au externat un schizo care refuza alimentatia?
Cunosti cam ce fel de tratamente se administreaza bonavilor in sectiile de psihiatrie? Si crezi ca medicii au studiat in facultati fenomenul incuibarii dracilor in omul care s-a impartasit cu nevrednicie, ca sa poata recunoaste simptomele si sa puna diagnosticul "demonizat"? Ei bine, mare parte dintre cei care au drac sunt diagnosticati cu schizo paranoida... De ce oare nu urla toti schizofrenicii in biserica si la sfintenii? Ca hrana o refuza cam toti in timpul episoadelor mai violente.
Din cate stiu ambulanta a fost chemata pt ca nu reuseau sa o alimenteze si sperau la o perfuzie ceva ca sa o puna pe picioare ca dupa ce aparent isi revenise i s-a facut din nou rau.
Intrebarile legate de neascultare sau ce li se mai reproseaza nu cred ca se cade sa mi le adresezi mie ci doar celor in cauza, insa fii cu bagare de seama sa nu omiti nici fetele bisericesti...au stiut sigur de ce se intampla la Tanacu in zilele alea...
Neascultarea nu este egala cu uciderea. Si faptul ca fetei i s-au facut rugaciuni se datoreaza iubirii fata de aproape, este prima si cea mai mare porunca a Mantuitorului! Oare biserica a ajuns o simpla institutie, au ajuns mai importante regulile impuse de oameni decat cele lasate de Domnul? Imaginea institutiei? Cu ce ar fi avut de suferit daca cei inculpati ar fi avut sprijinul bisericii si parte de o ancheta corecta in biserica? Va pricepe vreodata justitia asa cum trebuie problema demonizatilor? Crede-ma ca nu. Li se pare a fi o nebunie, si ii umfla rasul cand vad o mana de neintelesi parasiti de cine trebuia sa-i apere si sa le dea o sansa, ca sustin "SF-uri"
|
Esti cel putin dezinformata. Maicile au declarat la proces ca femeia a cerut "gogoasa, apa, sau macar o lingura de fasole".
In spital femeia isi revenise. Manca, iar atata timp cat urma tratamentul nu avea probleme psihice. Cei care au scos-o au dus-o spre gara pentru a o trimite familiei (asa cum era aia). Pe drum Corogeanu s-a "luminat" si a zis ca o face el bine. I-a zis sa nu mai ia medicamente si i-a aplicat tratment propriu.... Si uite ca a rezolvat probleme, definitiv.
Si sa zicem ca este vina medicului ca i-a dat drumul din spital... Asta nu il absolva pe Corogeanu de vina?
Corogeanu si maicile au declarat la proces ca au chemat salvarea atunci cand nu au mai putut-o trezi. Ei cu gurita lor au marturisit ca femeia nu se mai trezea asa ca au apelat la medici. Daca era numai o chestie de alimentatie nu i se administra adrenalina. Stiu cand se administreaza adrenalina...crede-ma...am vazut cu ochiii mei ultimele manevre pt. salvarea unui om...
In BOR exista ierarhie. Apoi, Corogeanu, un fost fotbalist, ar fi trebuit sa se smereasca si sa nu se apuce de lucrari pe care nici pr. Argatu, nici Cleopa nu le incepeau singuri...
Apoi de unde barbariile astea cu imobilizarea pe cruce? Nu era suficient Sf. Maslu si Moliftele Sf. Vasile?
Justitia este suficient de ingaduitoare. Exemplul elocvent este schimarea incadrarii de la "mor din culpa" la "lipsire ilegala de libertate", apoi a doua instanta a injumatatit pedepsele...Sau poate trebuie lasat in libertate, sa-si reia "postul" si sa i se dea o noua "pacienta".
Oricum, sunt multi care se folosesc de acest caz pentru a lovi in BOR si Sf. Sinod...