Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Sincer, daca, prin absurd, as avea de ales intre paranoia cipurilor si/sau a "secretelor NASa/Majestic 12/etc", si intre a fi un ateu lucid, cu suflet bun, si cu capul pe umeri, as alege-o fara ezitare pe a doua.
|
Păcat că spui așa ceva. Ai mare grijă ce spui, darămite ce scrii.
Citat:
Florin-Ionut, ar trebui sa dai cefereu' si taromu' in judecata, hoti ce ti-au laut banii pe naspa. Si vsovi la fel! Pai nu e evident, cf teoriilor voastre mistico-mistocare, ca de fapt toata munca de ducere a omului calator o fac stalpii, copacii, si alti nebagati in seama de pe traseu? Tacutii truditori far' de cuvant... Trenul ala e butaforie pura, probabil inventata de Micii Cenusii in colaborare cu NASA, CIA, NSA si...CFR: iti da iluzia miscarii, a inertiei, si alte iluzii, ca orice ozeneu. Du-te repede la Diaconescu, si zi-i ca orice vehicul, incl. elicopterul lui personal, este un ozene. Sa vezi ce emisiune banoasa scoateti...asa, sa crape ciocoii heliocentrici din cauza la (sic!) senzationalul purpuriu.
|
CFRul n-are nici o vină, săracul, poate nici Taromul, dar alte companii aeriene și navale sînt implicate în alterarea adevărului deoarece falsifică traiectoriile reale ale avioanelor pe unele rute foarte lungi, intercontinentale.
Citat:
Acum, serios, din nou prin absurd, DACA s-ar dovedi (!!!!!!) vreodata ca acei ca voi au dreptate, as deveni, o spun public si solemn, ateu till death. Ala nu e Dumnezeu, cel ce ar fi creat asa o starpitura de lume, si numerita nici macar tentativa unui gand, daramite inchinare.
|
Te-au corupt ireversibil fantasmagoriile atrofizicienilor care, unii dintre ei, nu fac altceva decît să-și pună imaginația la treabă ca să aibă treabă cei de la departamentul de desen în culori de la NASA. Cosmosul gîndit de Hristos, Logosul și Rațiunea tuturor lucrurilor este foarte complex, dar asta nu presupune în mod necesar infinitate spațială, găuri, materii sau energii negre sau mai știu eu ce. Lumile spirituale care se suprapun peste lumea noastră, perspectiva veșnică a acestor lumi, modul în care sînt proniate de Duhul Sfînt - toate acestea nu sînt luate în considerare de "savanții" moderni care de fapt caută mecanisme automate de explicare a realității menite să-L scoată pe Dumnezeu din ecuație, ca să rămînă ei și cu tatăl minciunii marii maeștri și designeri ai Universului celui fals, dar incredibil de complicat, nu-i așa?...
Citat:
In rest, ma fascineaza capacitatea mintii umane de a se minti singura. Mai tare ca voi nu e decat popa Badulescu, ex-rockerul, care zicea ca daca vedem sateliti/meteoriti/galaxii prin telescoape, cica e "lucrarea Inamicului". Imi venea sa il intreb: "da' ochelari de ce porti, popo? ca tot principiul ala optic e, desi invers". M-am abtinut in ultima nanosecunda. :P
|
Dacă o minciună rezistă cîteva generații, după atîta vreme trece drept adevăr. Caută filmul "
12 Angry Men", e foarte bun, de unde vei înțelege că nu întotdeauna majoritatea are dreptate. Adevărul nu ține cont de părerea oamenilor, fie ei mulți sau puțini.
Deci Toadere, eu nu susțin că modelul PP este în mod necesar cel real, ci rămîn un sceptic al modelului PS care este posibil să nu fie cel adevărat. Voi, cei 9999/10000 care credeți orbește în tot ce debitează manualele școlare, canalele de televiziune și alte mijloace de [dez]informare în masă fără să vă puneți problema că poate să fie altfel. Este alegerea voastră în fond, dar ești tu 400% sigur că e cea corectă?