Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Puștii care, astăzi, își spun sataniști și se adună prin cimitire sunt o glumă, iar diavolul nu are chef de glume. El vrea cult public. El nu se va lăsa până când popoarele nu îl vor încorona oficial: cu șefi de stat tămâind la templul său, cu o anti-tradiție și o anti-liturgie care să îl aibă ca izvor și adresant pe prințul lumii acesteia.
|
Desi suna de-a dreptul macabru, dupa gustul meu, inclin sa va dau dreptate. Faptele istoriei in care suntem traitori tind spre acest posibil sfarsit. Eu insa imi pastrez, in virtutea constitutiei sufletesti si a brumei de credinta in Mila lui Dumnezeu, speranta ca e mult pana la sfarsit. Desi multi oameni ai Bisericii considera altceva, eu imi exprim convingerea personala: nu stim cand si cum va fi sfarsitul, exceptind ceea ce putem citi in Scriptura. Numai ca, desigur, intervin mereu interpretari variate ale textului biblic si de aceea ramane de vazut care dintre pozitiile exprimate sunt mai aproape de adevar. Timpul, sub puterea Domnului, va lamuri toate dilemele noastre.