da anita ,stiu ca trebuie sa ma rog pentru iertarea pacatelor lor,al tatei al mamei al bunicilor si o fac cu drag,....si cu lacrimi multe,multumind LUI Dumnezeu ca mai sunt in viata(dupa o coma de doua saptamani in urmacu 2ani si jumatate) si mi-a lasat sansa sa cer iertare de acum si pana la sfarsitul zilelor mele pentru ei pentru mine ,pentru noi.....si multumesc domnului Mihnea Dragomir care a initiat acest subiect , facandun-ne sa ne aducem aminte cat de trecatori suntem pe aceasta lume.
ieri cand am dat peste acest subiect ,m-am rugat mai cu suflet pentru iertarea pacatelor parintilor mei care din pacate au trecut in nefinta si nu o mai pot face,iar azi noapte i-am visat......sunt unele subiectecare intr-adevar te fac sa-ti aduci aminte de greselile pe care le faci zi de zi nu le vezi ,in goana vieti,sa iti spui ;lasa voi cere iertare pentru ele mai tarziu,dar nu stii nici o data ce iti rezerva timpul.....sau clipa urmatoare,pana in clipa cand niste ingeri,ca domnul MIHNEA,te trage putin de maneca si iti zice ;hei,e cazul sa te trezesti,deschideti ochi,si vezi icotro te indrepti.
desigur ca aici poti gasi foarte multi ingeri trimis de Dumnezeu ca sa ne trezeasca,la viata cea adevarata,cu toate neczurile si problemele generate de viata grea,dar important este sa nu ne pierdem speranta si sa multumim tuturor celor cre se ostenesc aici.
|