este foarte trist,da asa este
buna ziua,draga Mihnea Dragomir,tie si tuturor de pe acest sitte,acest lucru ma intristeaza si pe mine nespus de multdar cred ca apartine educatiei primite in familia fiecaruia,in cazul familiei mele de exemplu tatal meu impreuna cu fratele lui mai mare cu un an si trei luni decat el ,au crescut fara parinti ,bunici mei murind de foarte tineri(26 de ani bunica si 28 bunicul)iar ei au crescut .....in grajd cu vitele unui unchi mai instarit din sat,desigur ca acesta venea adesea beat acasa si isi varsa nervi pe ei,batandu-i si injurandu-i,trezindu-i din somn,durmeau in ieslea vitelor,iarna vara,desigur ca viata lor nu a fost usoara ,si crescand au facut si ei ce a invatat de la unchiu....s-a casatorit cu mama am venit si eu pe lume....iar eu crescand in injuraturi care mai de care,si fara credinta in Dumnezeu mi se parea un act de curaj de ,barbatie sa folosesti injuraturi care mai de care mai fioroase,am crescut si eu si m-am casatorit am 2 fii care acum au devenit barbati si care din pacate m-au mostenit,pe mine pe tatal meu,pe mama mea,iar acum lupt din greu sa renuntam la acest obicei prostesc atat eu cat si fii mei,ei mai scapa cate o injuratura uneori,dar este deajuns sa il privesc ,las capul in jos si apoi plec,ca el sa vina sa-si ceara scuze,iar eu i-m spus ca nu mie sa-mi ceara iertare ci Lui Dumnezeu,caci pe EL l-a intristat,acum pot sa afirm ca am gresit atat eu cat si familia mea ,ca nu Dumnezeu este vinovat pentru necazurile si gretatile acestei vieti,ci El este aparatorul nostru si scutul nostru in necazuri si suparari DACA NOI IL CHEMAM SI IL INVITAM SA INTRE IN VIATA NOASTRA,regret doar ca l-am descoperit destul de tarziu,si probabil ca toti cei care acum injura la un moment dat il vor descoperi si vor ,regreta la fel ca mine,iata de ce cei care injura de cele mai multe ori sunt crescuti in astfel de medii,mai pot spune ca viata mea s-a schimbat enorm de mult de cand n-am debarasat de astfel de obicei si Lam descoperit pe DOMNUL DUMNEZEUL nostru si pe Mantuitorul nostru,iata cum eu sunt doar unul dintre cazurile rusinoase care sunt cu miile,milioanele,dar totusi este un caz fericit ,trezindu-ma la timp.Nu am cuvinte sa descriu cat de mult se face simtita prezenta Lui Dumnezeu in viata mea si binefacerile Sale atunci nu vad alta,iesire sau alta scapare,laudat si preamarit sa fie in vecii vecilor.Amin.
|