View Single Post
Vechi 23.04.2012, 18:30:36
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Dumnezeu, Creatorul tuturor cele vazute si nevazute, Cel ce este din vesnicie in vesnicie este in primul rand Sfant. Sfant, Sfant, Sfant ii canta ingerii in Ceruri.
Separat de orisice inseamna pacat, Dumnezeu, in sfintenia Lui, a ales sa trimeata pe Fiul Sau pe cruce ca pret de rascumparare pentru noi. Iisus Hristos a fost trimis de Tatal ca sa ia pacatul meu si pacatul tau asupra Lui. "Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El." (2Cor.5:21)
Din pricina aceasta, a substituirii osandei ce trebuia sa pice asupra noastra, Hristos a fost parasit de Tatal. Hristos pe cruce a purtat pacatul meu si pacatul tau; nu era cu putinta ca Tatal, in sfintenia Lui, sa fie in partasie cu Cel ce imbratisase pacatul meu si al tau. Asadar, acolo pe cruce, a fost un timp, o vreme cat o vesnicie, in care Cel fara de pacat S-a facut pacat si a fost parasit de Tatal. Pentru acest ceas a plans Domnul in Ghetimani cand a zis: "Tata, daca se poate, indeparteaza paharul acesta de la Mine." Nu suferinta si nici rusinea ce urmau sa vina peste El, ci despartirea de Tatal aveau sa Ii fie cea mai grea incercare.

Last edited by ucenic; 23.04.2012 at 18:57:37.
Reply With Quote