View Single Post
Vechi 24.09.2007, 18:07:19
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Probabil e pe post de tonic, valabil in mai multe boli. Ma refer la miere, poate chiar otet de mere. Albastrul de metil il foloseau bunicii pt gat, dar coloreaza cam tare si daca ai alergie e nasol. Propolisul e alt tonic. Eu nu am auzit de gargara cu otet. Gargara cu bicarbonat(o lingurita la un pahar de apa) ajuta la tratamentul infectiei cu Candida (care e un fung ce apare frecvent pe limba sau in gat, dupa ce iei antibiotice). Gargara cu sare stiam ca e pentru stafilococi mai mult. daca puneti prea mult, bicarbonat sau sare sau otet puteti face rani (arsura)si se agraveaza totul.
Atentie la METRONIDAZOL, e un medicament puternic, mai ales contra celorlalti microbi care sunt pe langa streptococ! Dar e contraindicat la cei cu boala de ficat; uneori da greata si trebuie intrerupt. Nu e voie alcool in timpul tratamentului. Agraveaza Candida si nu o trateaza. Se face tratament sub urmarire medicala, caci luat pe termen lung, in cantitate mare, poate sa modifice leucocitele(apararea organismului nostru). Persoana citata facuse analize de sange, chiar ecografie, apoi a luat!
Streptococul e acel microb pentru care multi am facut injectii dureroase cu penicilina in copilarie,iar unii au facut reumatism, au ramas cu boli de inima sau de rinichi daca nu l-au tratat la timp. Asta se intampla la copil. La adult uneori trece de la sine infectia. Dar inca pot sa dea microbul la copii, daca sunt purtatori.
Reply With Quote